Stay Connected:

Administratiekantoor DrontenAdministratiekantoor Dronten is met 30.000 inwoners de grootste plaats in Oostelijk Flevoland. Er is veel bedrijvigheid, in de agrarische sector en daarbuiten. De gemeente Dronten is hard bezig om ondernemers aan te trekken en veel bedrijven vestigen zich dan ook in Dronten.

Hard Advies is hét administratiekantoor voor ondernemers in Dronten.
Hard Advies rekent vaste, lage prijzen. Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij uw volledige administratie op ons nemen. Denkt u hierbij aan uw debiteurenbeheer, uw salarisadministratie en al uw belastingzaken. Wij kunnen uw administratie verzorgen vanuit ons kantoor, maar wij kunnen ook een van onze ervaren medewerkers bij u detacheren. Hard Advies kan ook advies geven over hoe uw bestaande administratie beter georganiseerd kan worden.

Maar Hard Advies is meer dan alleen een administratiekantoor. Hard Advies adviseert u ook als uw bedrijf het moeilijk heeft. Ook als u wilt uitbreiden met uw bedrijf zijn wij er voor u. Onze ervaren adviseurs maken een uitgebreide analyse van uw bedrijfsprocessen en uw markt om zo het maximale uit uw bedrijf te halen. Hard Advies helpt ook graag startende ondernemers op weg door samen met de starter een gedegen ondernemingsplan uit te werken. Hard Advies kent de markt in Dronten en in de regio als geen ander.

Wilt u meer weten over wat Hard Advies kan betekenen voor u, als ondernemer in Dronten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 020 – 208 2118 of stuur een e-mail naar info@hardadvies.nl

 

 

 

 

Add Your Comments

Your email address will not be published.

First Name*
Subject*
Email*
Your Comments