Stay Connected:

Boekhouder AmsterdamAmsterdam is de bruisende hoofdstad van Nederland. Er wonen meer dan 800.000 mensen in deze stad die onder andere bekend is van de grachten en de musea. Amsterdam telt een groot aantal ondernemers. Er zijn maar liefst 200.000 ondernemers en bedrijven gevestigd in Amsterdam. Amsterdam is dus met recht het zakencentrum van Nederland.

Als u op zoek bent naar een boekhouder in Amsterdam, dan is Hard Advies voor u de juiste keuze. Bij Hard Advies kunt u uw volledige administratie onderbrengen op een adres. Denkt u hierbij aan uw debiteurenbeheer, uw loonadministratie en uw belastingaangiften. Wij kunnen uw boekhouding verzorgen vanuit ons kantoor, maar wij kunnen ook een van onze ervaren professionals tijdelijk bij u detacheren. Wij kunnen u ook adviseren hoe u uw bestaande administratieve processen kunt verbeteren. In dat geval stellen we samen met u een plan op en helpen we u bij de uitvoering hiervan. Hard Advies kent een transparante en duidelijke tariefstructuur. Iedere maand betaalt u een vast bedrag.

Hard Advies is meer dan alleen een boekhouder. Hard Advies adviseert ondernemers bij het maken van belangrijke keuzes voor hun bedrijf. Wij helpen u bij om uw bedrijf uit het slop te halen als dat nodig is. Wij kijken hoe wij uw omzet kunnen verhogen en kosten kunnen besparen. Maar wij zijn er ook voor ondernemers die net beginnen of die hun bedrijf willen uitbreiden. Samen met u rekenen wij uw investeringen door en schrijven wij een ondernemingsplan. Hard Advies is thuis in Amsterdam en kent de markt in de stad en in de regio.

Wilt u meer weten over wat Hard Advies kan betekenen voor u, neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 020 – 208 2118 of stuur een e-mail naar info@hardadvies.nl

 

 

 

 

Add Your Comments

Your email address will not be published.

First Name*
Subject*
Email*
Your Comments