Stay Connected:

Boekhouder DrontenDronten is een van de jongste plaatsen van Nederland. Dronten kent veel bedrijven in de agrarische sector. Dit komt doordat er een vestiging zit van de Christelijke Hogeschool Nederland en omdat Dronten omgeven is door ruime landerijen. Door de ruime hoeveelheid land is Dronten een populaire vestigingsplaats voor ondernemers.

Hard Advies is de boekhouder voor Dronten.

Hard Advies biedt een compleet pakket aan voor al uw administratie. Wij verzorgen uw debiteurenadministratie, uw loonadministratie en al uw belastingaangiften. Dit alles gebeurt tegen een vast laag tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen uw administratie verzorgen vanuit ons kantoor, maar wij kunnen ook een van onze ervaren medewerkers bij u detacheren. Ook kunnen wij u ook adviseren hoe u uw bestaande administratie kunt verbeteren. In dat geval stellen we een plan op hoe wij uw administratie beter en efficiënter kunnen maken en helpen we u bij de invoering van dit plan.

Hard Advies is meer dan een boekhouder alleen. Hard Advies biedt ook adviesdiensten aan voor ondernemers. Wij helpen startende ondernemers op weg door mee te denken over hun businessplan. Wij zijn er ook voor bestaande ondernemers. Als uw kosten wilt besparen, uit wil breiden of een investering wil doen denken onze ervaren adviseurs graag met u mee. Hard Advies weet wat er speelt in Dronten en omgeving en kan u daarom goed helpen bij het versterken van uw bedrijf.
Of u nu een boekhouder zoekt of advies zoekt voor uw onderneming, Hard Advies is er voor u.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Hard Advies via 020 – 208 2118 of stuur een e-mail naar info@hardadvies.nl voor een vrijblijvend advies.

 

 

 

 

Add Your Comments

Your email address will not be published.

First Name*
Subject*
Email*
Your Comments