Stay Connected:

Boekhouder Lelystad

Hard Advies neemt graag uw administratieve en boekhoudkundige lasten uit handen.

Onze ervaren medewerkers kunnen uw gehele administratie verzorgen. Vanuit ons kantoor in Lelystad kunnen wij uw debiteurenbeheer, uw personeelsadministratie en uw belastingaangiften voor u afhandelen zodat u meer tijd heeft voor waar u goed in bent: ondernemen.

U behoudt de volledige controle over uw boekhouding/administratie. Hard Advies kan ook uw boekhouding verzorgen vanuit ons kantoor in Lelystad. Hard Advies kan ook uw bestaande administratieve processen onder de loep nemen en deze samen met u en uw medewerkers verbeteren. Wij kunnen een van onze professionals indien gewenst bij op uw locatie aan het werk zetten. Waar nodig verzorgt Hard Advies trainingen voor uw medewerkers.

Hard Advies hanteert een transparante kostenstructuur. Wij verzorgen uw volledige administratie voor een vast laag maandelijks tarief. Alle werkzaamheden zijn hier bij ingegrepen, van het opstellen van uw jaarrekening tot en met het inboeken van uw administratie en de belastingaangiftes.

Hard Advies biedt ook adviesdiensten aan voor ondernemers. Wij helpen startende ondernemers op weg door mee te denken over hun businessplan. Als uw kosten wilt besparen, uit wilt breiden of een investering wilt doen denken onze ervaren adviseurs graag met u mee.

Wilt u meer weten over hoe Hard Advies uw onderneming kan helpen? Bel ons op 0320 – 788 150 of gebruik het contactformulier » voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom op ons administratiekantoor in Lelystad. We zijn gelegen aan de Schans 18-02 in het centrum van Lelystad.

 

 

 

 

2 reacties

Sandra – 02/05/2019

Graag zou ik met spoed in contact willen komen met de boekhouder van snackbar nelis.

Judith Windhoven – 07/05/2019

Je bericht is in behandeling genomen! Fijne dag.

Add Your Comments

Your email address will not be published.

First Name*
Subject*
Email*
Your Comments