BTW Analyse

Als ondernemer krijgt u ongetwijfeld te maken met de Belasting Toegevoegde Waarde (BTW). Het is daarom belangrijk om goed inzicht te hebben in uw BTW-positie en -verplichtingen, om zo te voorkomen dat u onnodig te veel betaalt of dat u risico loopt op boetes.

Start hier

Wet en regelgeving

Bij Hard Advies begrijpen we dat het lastig kan zijn om de complexe regels rondom BTW goed te doorgronden. Onze specialisten zijn daarom volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent BTW. Zij kunnen u helpen met het uitvoeren van een grondige BTW-analyse om zo uw BTW-positie te optimaliseren.

Inzicht

Tijdens de BTW-analyse brengen wij uw bedrijfsactiviteiten, factuurstromen en BTW-verplichtingen in kaart. Op basis van deze informatie kunnen wij u advies geven over hoe u uw BTW-positie kunt verbeteren. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar de mogelijkheden om de BTW op kosten te verrekenen, het optimaliseren van uw facturatieproces, het terugvragen van te veel betaalde BTW en het verminderen van risico’s op boetes en naheffingen.

Onze BTW-analyse is niet alleen geschikt voor grote bedrijven, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het uitvoeren van BTW-analyses voor diverse sectoren en bedrijfsgroottes.

Wilt u ook inzicht krijgen in uw BTW-positie en -verplichtingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze BTW-analyse en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder!

 

Ervaren en professioneel

Hard Advies biedt diensten aan die door echte professionals worden geleverd. Onze professionals hebben allen een HBO en WO achtergrond op het gebied van AccountancyBedrijfseconomie en Bedrijfswetenschappen. Expertise op het gebied van administratievoering , belastingzaken, bedrijfsmatige processen, controle op administratie, cost reduction ( kosten besparing ), sales increase ( omzet groei ) is volop aanwezig.

Oplossingen

Al onze oplossingen zijn data gedreven

START HERE

Credit management

CUSTOM DESIGN

BTW Analyse

CONTACT US

Recovery Audit

START HERE

Saldo afstemming

CUSTOM DESIGN

Kostenbesparing

CONTACT US

Rapportage & Controle

START HERE

Interim oplossingen

CUSTOM DESIGN

Digitaliseren boekhouding

CONTACT US

Financiele administratie

Blog

Recent nieuws

Kunnen wij u van dienst zijn?

Met een directe en snelle aanpak realiseren wij een recovery audit voor uw organisatie