Stay Connected:

DebiteurenbeheerAls ondernemer zit u niet graag te wachten op uw geld. U heeft het geld immers hard nodig om uw eigen rekeningen te betalen of om uw uitbreidingsplannen te verwezenlijken.
Er kan veel tijd in gaan zitten om contact op te nemen met klanten over wanneer zij gaan betalen.
Hard Advies kan u de zorgen over uw facturatie uit handen nemen. Wij verzorgen u gehele debiteurenbeheer. Wij zorgen ervoor dat uw klanten hun factuur en eventuele herinneringen en aanmaningen krijgen.
Wanneer u concrete vraagstukken heeft over debiteurenbeheer of credit control kunnen wij u advies op maat geven over hoe u hiermee om kunt gaan.

Hard Advies biedt verschillende oplossingen voor uw debiteurenbeheer. Onze ervaren specialisten kunnen trainingen verzorgen voor uw medewerkers over debiteurenbeheer, facturatie en incasso. In complexere gevallen kan een van onze specialisten op interim basis bij u komen te werken.
Ook is het mogelijk dat een van onze professionals bij u gedetacheerd wordt. Dit is vooral een oplossing voor ZZP-ers of eenmanszaken die geen personeelsleden willen aannemen voor de administratie. In het geval dat u klanten heeft die niet tijdig betalen biedt Hard Advies ook de diensten aan van een incassobureau. Hard Advies kan dus alle aspecten van uw debiteurenbeheer verzorgen.
Als u uw debiteurenbeheer uit handen wilt geven, of de debiteurenadministratie binnen uw bedrijf wilt stroomlijnen, kunnen wij u daarbij helpen.

Neem hiervoor contact op met Hard Advies op 020 – 208 2118 of gebruik het contactformulier »

 

 

 

Add Your Comments

Your email address will not be published.

First Name*
Subject*
Email*
Your Comments